Organiseer jouw eigen whiskey proeverij

Altijd al meer willen weten over whiskey? Benieuwd naar welke whiskey bij jouw smaak past? Met de Discovery Box van Hogshead haal jij jouw eigen whiskey proeverij in huis!

Het concept van Hogshead is simpel. Blader door de webshop en kies vijf whiskeys voor jouw persoonlijke proeverij. Nog niet zeker wat jouw smaak is, of liever een kant-en-klare whiskey proeverij? Bepaal jouw smaak aan de hand van de Smaakwijzer. Of kies direct een van onze vooraf samengestelde Discovery Boxen.

Whiskey proeverij

Whiskey proeverij afgestemd op jouw smaak

De whiskeys van Hogshead zijn ingedeeld in smaakcategorieën. Door middel van herkenbare smaakvoorbeelden, laten we zien wat je van de specifieke whiskey kan verwachten. Zo wordt het selecteren van de whiskey voor jouw proeverij een stuk eenvoudiger. Weet je al welke smaakcategorie jouw voorkeur heeft? Kijk dan ook eens naar onze kant-en-klare boxen met een specifiek smaakthema.

Van proeverij naar ontdekkingsreis

Hogshead wil whiskey leuk, toegankelijk en uitdagend maken voor iedereen. We houden de drempel om in te stappen laag, maar als je wilt kun je all the way gaan. Ga op ontdekkingsreis! Door de uitgebreide collectie raak je niet snel uitgedaan. Of je nu net begint, of al van alles hebt geproefd. Het aanbod van Hogshead biedt voor ieder wat wils. Benieuwd wat we voor jou hebben? Bekijk alle whisky’s in de shop.

Ga samen op reis

Sommige dingen zijn nu eenmaal leuker met z’n tweeën. Genieten van een goed glas whiskey is daar zeker één van. Bestel daarom met jouw whiskey mate beide een Discovery Box. Hiermee haal je een complete whiskey ervaring in huis. Vergelijk proefnotities en geniet samen van een onvergetelijk avontuur.

Start met ontdekken