De kracht van eenvoud

Het concept van whisky samples is simpel: kleine hoeveelheden nemen van grote flessen.

Hogshead hanteert dit concept ook en verkoopt al zijn whisky in buisjes van 30ml. We doen dit zodat jij kan genieten van veel meer verschillende whisky’s per aankoop. We leveren de whisky in onze Discovery Box die plaats biedt aan vijf whisky’s. De kleine hoeveelheden houden tevens ook de prijs laag. Zo blijft whisky, ongeacht de prijs van een hele fles, betaalbaarder voor iedereen.

Een snoepwinkel vol samples

Het leuke van het whisky samples concept van Hogshead is dat je zelf kiest wat je in jouw Discovery Box stopt. Selecteer op smaakprofiel, bijzonder kenmerk of soort. Hiermee creëer jij een eigen whiskyproeverij. De webshop van Hogshead telt 150-200 whisky’s en is alsmaar groeiende. Je raakt dus niet snel uit geproefd. Benieuwd wat we hebben? Klik hier

Meer dan een ‘slokje’

De whisky samples van Hogshead zijn volwaardige glazen whisky. De whisky in de Discovery Box is dus meer dan een proeverijtje. Elke whisky is een uitgebreide ervaring op zich. Een unieke manier om de whisky’s binnen jouw smaakprofiel verder uit te diepen.

Kwaliteit van de samples

Doordat we het vullen van de samples zelf in eigen beheer houden, kunnen we de kwaliteit garanderen. Bij de buisjes komt nauwelijks zuurstof. Hierdoor blijft ook de kwaliteit van de whisky gegarandeerd. Daarnaast worden de buisjes van Hogshead op maat gemaakt en zijn ze tevens ook geschikt voor het houden van alcoholhoudende vloeistoffen. Zo heb jij altijd een heerlijke whisky in jouw glas.

Start met ontdekken